top of page

De ce produsele de fiting FAR flow evolution?

FAR flow evolution este o firmă din Italia care concepe sisteme sanitare, de încălzire și de salubritate dedicate sectoarelor rezidențial, profesional și industrial..


De ce să alegi FAR flow evolution?

Fiabilitate
Certificate de calitate
Inovație

Clasificarea generală a categoriilor de produse: componente pentru încălzire centrală, componente pentru sisteme de energie regenerabilă, supape zonale, colectoare și piese de schimb termo-electrice, colectoare și piese de schimb, cutii de inspecție, supape pentru radioatoare și accesorii, supape și piese de schimb pentru calorifere de designer, montaje de presă, montaje, piese de schimb, colectoare de Eurokonus sau conexiune cu față plană. 


CATALOGO LISTINO 2020-4
.pdf
Download PDF • 25.08MB

Componentele pentru încălzire sunt create pentru o gamă variată de funcționalități: unitate de rapel și piese de schimb, separator hidraulic, separator de murdărie, COMBIFAR-distribuitoare-degazatoare, neutralizator de condens acid pentru cazane cu condensare, supape diferențiale de trecere și piese de schimb, separatoare de aer, unități de umplere, mixer termostatic TERMOFAR cromat, termostat - comutator de debit și presostat, manometre, servomotor în 3 puncte pentru supapă de amestec, servomotor modulant 0-10V pentru supapa de amestecare, supape de aerisire, supape de siguranță, kit de conectare pentru pompă, supape de echilibrare și piese de schimb, supapă de reducere a presiunii, versiune compactă, ș.a. ..


 

Componentele pentru sistemele de energie regenerabilă sunt concepute pentru o gamă variată de funcționalități: componente pentru sisteme solare, componentă pentru sistemele de combustibil solid, componente pentru sisteme geotermale și de termoficare.


 

Supapele zonale sunt realizate pentru o gamă diversă de funcționalități: supape de zonă cu instalație de cuplare rapidă, actuatoare mici, 1/2 "-3/4" -1 "/ 1/4 supape de zonă motorizate, 1 "1 / 2-2" supape de zonă motorizate, supape de zonă, supape de oprire.


 

Colectoarele și piesele de schimb termoelectrice sunt create pentru o gamă variată de funcționalități: colectoare termoelectrice cu flanșă, colectoare termoelectrice cu filet exterior-filet interior, unități de reglare punct fix, unități de reglare modulatoare, accesorii de reglare, supapă cu bilă de susținere a indicatorului de temperatură, colectoare pentru suprafețe mari și accesorii, actuatoare termoelectrice - cronotermostate – termostate, accesorii, conexiuni intermediare, prize și reduceri pentru colectoare, adaptoare și kit de etanșare.

 

Colectoarele și piesele de schimb sunt realizate pentru o gamă diversă de funcționalități: colectoare multiple pentru servicii casnice și sisteme de încălzire, colectoare modulare multifuncționale și piese de schimb, colectoare de distribuție din alamă CR cu linie centrală de 100 mm și accesorii, colectoare de distribuție cu linie centrală de 36-50 mm, varietăți coplanare, prize și reducții pentru colectoare, adaptoare și kit de etanșare.


 

Cutiile de inspecție sunt concepute pentru o gamă variată de funcționalități: cutii metalice de inspecție, cutii de inspecție din plastic TUTTO.

 

Supapele pentru radioatoare și accesorii sunt realizate pentru o gamă diversă de funcționalități: supape termostatice și supape de protecție, terminal prevăzut cu Loctite Dri-S, supape termostatice și supape de protecție, terminal prevăzut cu garnitură EPDM, capete termostatice și termoelectrice, supape manuale și supape de protecție S2012, terminal prevăzut cu garnitură EPDM, supape manuale și protecție supape S2012, terminal prevăzut cu Loctite Dri Seal 5, supape manuale și supape de protecție, terminal prevăzut cu garnitură EPDM, supape cu dublă conductă pentru radiatoare cu panou, supape termostatice cu dublă conductă, supape manuale cu dublă conductă, accesorii, aerisire supape, adaptoare și kit de etanșare.

 

Supapele și piesele de schimb pentru calorifere de designer sunt create pentru o gamă variată de funcționalități: TOPFAR - supape termostatice și supape de protecție, unghiular, TOPFAR - supape termostatice unghiulare și supape de protecție, TOPFAR-supape drepte termostatice și supape de protecție, TOPFAR-supape termostatice cu conductă simplă / dublă, supape și supape de blocare cu control vertical, supape unghiulare și supape de protecție, supape drepte și supape de protecție, supape termostatice cu o singură conductă, cu dublă și cu o singură / dublă conductă, piese de schimb, adaptoare și kit de etanșare.

 

Fitingurile de presă sunt realizate pentru o gamă diversă de funcționalități: fitinguri drepte, fitinguri unghiulare, fitinguri T, fitinguri speciale, piese de schimb.

 

Fitingurile sunt concepute pentru o gamă variată de funcționalități: conexiuni din 2 piese cu piuliță pivotantă, conexiuni din 3 piese, fitinguri pentru gaze și fluide de hidrocarburi, montaje drepte din alamă și cromate, albe și albe cromate, conexiuni T din alamă și cromate, fitinguri și accesorii pentru sistemul AcquaFar, fitinguri reduse completate cu conexiuni de strângere, adaptoare și kit de etanșare, fitinguri complete cu adaptor pentru țeavă multistrat, montaj pentru conexiunea Eurokonus, raccord extensibil Simplyfar, fitinguri filetate BSP.

 

Piesele de schimb sunt create pentru o gamă diversă de funcționalități: supape termostatice cu dublă conductă și cu o singură conductă, supape manuale-supape de blocare și supape termostatice, supape monotubulară, colectoare, ș.a. .


 

Colectoarele de Eurokonus sau conexiune cu față plană sunt realizate pentru o gamă variată de funcționalități: termoelectrice cu flanșă, termoelectrice cu filet exterior-filet interior, unități de reglare punct fix, unități de reglare modulară, accesorii de reglare, actuatoare termoelectrice, piese de schimb, conexiuni intermediare, adaptoare, servicii casnice și sisteme de încălzire, distribuție, prize și reduceri pentru colectoare.

 
2 views0 comments
bottom of page