top of page

De ce pompele de căldură NIBE?

NIBE este o firmă din Suedia care concepe sisteme de răcire, căldură, ventilație și apă caldă dedicate sectorului rezidențial.


De ce să alegi NIBE?

Control inteligent
Costuri optime
Confort 
Garanție pe o perioadă considerabilă

Clasificarea generală a produselor: pompe de căldură NIBE S, pompe de căldură geotermale, pompe de căldură aer/apă, pompe de căldură cu recuperarea aerului din ventilație, pompe de căldură pentru preparare apă caldă, unități de ventilație cu recuperarea căldurii, echipamente ce utilizează energia solară, acumulatoare de energie termică, NIBE UPLINK. 


Pompa de căldură NIBE S oferă posibilitatea obținerii unei vieți mai ușoare și confort sporit prin reglarea temperaturii în funcție de obiceiurile zilnice ale clientului.


 

Pompa de căldură geotermală ajută la reducerea cheltuielilor cu energia, deoarece tot ceea ce se procesează este regenerabil, ecologic, gratuit și cu

Energia geotermală este o sursă solară pură, stocată fie la mare adâncime în lacuri sau la câțiva metri de sub peluza din fața unei case.


 

Pompa de căldură aer/apă utilizează aerul din exteriorul casei, sursa gratuită și regenerabilă de energie cu emisii minime de CO2 care permite ca investiția făcută să se amortizeze rapid și necesarul de apă și căldură să se efectueze în condiții de siguranță.


 

Pompa de căldură cu recuperarea aerului din ventilație permite diminuarea semnificativă a cheltuielilor cu încălzirea și apa caldă în comparație cu o instalație clasică formată dintr-un cazan electric și un sistem de ventilație, fiindcă energia din aerul cald este refolosită înainte de a fi evacuată prin sistemul de ventilație.


 

Pompa de căldură pentru preparare apă caldă utilizează tehnologia pentru îmbunătățirea eficienței, creșterea siguranței în utilizare și a gamei de produse în vederea utilizării în variate aplicații. Aceste produse de încălzire pot produce instant între 30 – 1050 litri de apă caldă.


 

Unitățile de ventilație cu recuperarea căldurii asigură un sistem de control complet cu un meniu ușor de utilizat ce permit eficiență termică de până la 96%..


 

Echipamentele ce utilizează energia solară permit reducerea cheltuielilor de încălzire și producere a apei calde prin pompele de căldură cu sursa de energie provenită din sol, aer/apă, de evacuare dar și prin cazane de încălzire pe combustibil solid sau pe peleți.



 

Acumulatoare de energie termică stochează apa caldă din cazanele pe combustibil solid sau pompele de căldură atât în locuințele unifamiliare cât și în locuințele mari.


 

4 views0 comments
bottom of page