top of page

PORTOFOLIU

01.  POMPĂ DE CĂLDURĂ NIBE

  • Sistemul de pompă de căldură Geotermală extrage iarna căldura din pământ,  iar  apoi, cu ajutorul unui compresor montat în interior, agentul frigorific se încălzește la o temperatura și mai ridicată. Ulterior, acesta răspândește căldură în casă prin instalația interioară. Vara, ciclul se inversează iar locuință este răcită. 

  • Sistemul de pompă de căldură AER-apa este un sistem la care sursa de energie este aerul. Temperatura este o mărime fizică ce măsoară viteza de mișcare a moleculelor. Deci, teoretic, o temperatura mai scăzută înseamnă faptul ca moleculele nu se mișcă deloc. Acest lucru se produce la temperatura  de -273,15 grade Celsius, cunoscută și sub numele de punctul zero absolut. Așadar, în afară de locul cu cea mai scăzută temperatura  din univers, nebuloasa Bumerang, există energie suficientă care poate fi extrasă din aerul care ne înconjoară aici pe planeta noastră.

02.  SISTEME DE ASPIRAȚIE AERTEKNIKA

  • Aerteknika este un sistem de aspirație centralizată. Este compus din țevi pe pardoseală,  prize pe perete și o centrală de aspirație situată într-un loc separat, către care sunt aspirate particulele de praf, evitând recircularea în aer a bacteriilor și particulelor mici de praf, cauza principală a alergiilor și a disturbului aparatului respirator.

03.  SISTEME DE VENTILAȚIE SABIANA

  • UNITATILE SABIANA  ENERGY SMART sunt echipamente de ventilație cu recuperare de căldură de înaltă eficientă,  destinate spatiilor rezidențiale.

  • Practic, aceste unități înlocuiesc aerul viciat de la interior cu aer filtrat provenit din exterior, gratie a unor filtre speciale cu eficientă ridicată,  clasa F7.