top of page

De ce sistemele de ventilație SABIANA?

SABIANA este o firmă din Italia care concepe sisteme de ventilație profesionale (răcire, încălzire) dedicate atât sectorului rezidențial cât și comercial.


De ce să alegi SABIANA?

Eficiență prin acoperirea întregului volumul al obiectivului
Siguranță prin acces personalizat
Mediu igienic fără acarieni prin filtrarea și împrospătarea aerului
Confort 
Silențiozitate
Întreținere simplă și rapidă
Durată de viață nelimitată

Clasificarea produselor realizate: ventilație mecanică cu recuperare de căldură, ventiloconvector încastrat în perete, ventiloconvector încastrat în podea, ventiloconvector de perete extra plat, ventiloconvector de perete clasic, ventiloconvector elegant de tavan, ventiloconvector de tavan.


Sistemele de ventilație mecanică cu recuperare de căldură sunt acele sisteme care realizează un schimb continuu de aer (filtrare și reîmprospătare), menținând un mediu igienic prin prevenirea apariției ciupercilor, mucegaiului, insectelor, și a poluanților din interior, respectiv exterior.

 

Sistemul ventiloconvector încastrat în perete/Carisma BREEZE este sistemul special conceput pentru a fi integrat în perete și utilizat pentru încălzire, răcire sau ventilarea spațiilor cu ferestre/uși mari.

 

Sistemul ventiloconvector încastrat în podea/Carisma FLOOR este sistemul special conceput pentru a fi integrat în pardoseală și folosit pentru încălzire, răcire sau ventilarea spațiilor cu ferestre/uși mari.

 

Sistemul ventiloconvector de perete extra plat/Carisma CFR este sistemul special conceput pentru a fi integrat în orice design arhitectural și utilizat pentru încălzire, răcire sau ventilarea spațiilor cu ferestre/uși mari.

 

Sistemul ventiloconvector de perete clasic/Carisma CRC este sistemul special conceput pentru a fi integrat în orice cadru și utilizat pentru încălzire, răcire sau ventilarea spațiilor cu ferestre/uși mari.

 

Sistemul ventiloconvector elegant de tavan/Carisma SKYSTAR este sistemul special conceput pentru a fi integrat în tavanul fals și utilizat pentru încălzire, răcire sau ventilarea spațiilor cu ferestre/uși mari.

 

Sistemul ventiloconvector de tavan/Carisma COANDA este sistemul special conceput pentru a fi integrat în tavanul fals și utilizat pentru încălzire, răcire sau ventilație prin aspirarea aerului prin grila perforată și refularea acestuia paralel cu tavanul prin difuzoare orientabile.


 

Sursa: www.trust-expert.ro


432 afișări2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

NOUTĂȚI, doar pentru voi!

  • Whatsapp
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
PAGINI

Acasă

Servicii

Portofoliu

Parteneri

Consultanță

Despre noi

PROGRAM

Luni-Vineri:

08:00 - 12:00

13:00 - 17:00

Sâmbătă: Închis

Duminică: Închis

CONTACT

Adresă: Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 59, Comuna Matca, 807185

Tel: +(40) 753490220

E-mail: nibrocdistinct@gmail.com

URMĂREȘTE-NE
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2021 Nibroc Distinct by Condrabusiness.ro

bottom of page